18/03/2019 18/03/2019 Με την ύψιστη τιμή, παρασημοφόρησε τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ρωσία, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο Πατριάρχης Μόσχας απένειμε στον Σέρβο διπλωμάτη το παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ (τρίτου βαθμού) σε...
18 Μαρτίου, 2019 - 10:50

Ο Πατριάρχης Μόσχας παρασημοφορεί τον Πρέσβη της Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας παρασημοφορεί τον Πρέσβη της Σερβίας

Με την ύψιστη τιμή, παρασημοφόρησε τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ρωσία, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο Πατριάρχης Μόσχας απένειμε στον Σέρβο διπλωμάτη το παράσημο του Τάγματος του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ (τρίτου βαθμού) σε αναγνώριση της συμβολής του στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών Ρωσίας και Σερβίας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία για όλη τη βοήθεια που προσφέρει εδώ και αιώνες στις Ορθόδοξες Εκκλησίες” τόνισε ο Πρέσβης της Σερβίας προσθέτοντας ότι ακόμα και σήμερα η Ρωσική Εκκλησία «παραμένει ο στυλοβάτης του συνόλου του ορθόδοξου κόσμου.»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων