19/08/2019 19/08/2019 Στις 18 Αυγούστου 2019, την παραμονή της Μεταμόρφωσης του Κυρίου ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος έφτασε στην Αγία Πετρούπολη. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι των τοπικών εκκλησιαστικών και πολιτικών αρχών και ιερείς. Στον ναό του Αγίου Νικολάου η Ιουλιανία Μαζούρ, χήρα του πατριαρχικού αρχιδιακόνου Ανδρέα Μαζούρ, χάρισε στον Προκαθήμενο ένα...
19 Αυγούστου, 2019 - 12:34

Ο Πατριάρχης Μόσχας περιοδεύει στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας περιοδεύει στην Αγία Πετρούπολη

Στις 18 Αυγούστου 2019, την παραμονή της Μεταμόρφωσης του Κυρίου ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος έφτασε στην Αγία Πετρούπολη. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι των τοπικών εκκλησιαστικών και πολιτικών αρχών και ιερείς.

Στον ναό του Αγίου Νικολάου η Ιουλιανία Μαζούρ, χήρα του πατριαρχικού αρχιδιακόνου Ανδρέα Μαζούρ, χάρισε στον Προκαθήμενο ένα ωμοφόριο που κέντησε η ίδια.


Στο νεκροταφείο Μπολσεόχτινσκι ο Αγιώτατος τέλεσε την επιμνημόσυνη δέηση στον τάφο των ευλαβών γονέων του, πρωθιερεά Μιχαήλ και της Ραΐσα Γκουντιάγιεφ. Έπειτα ο Προκαθήμενος επισκέφτηκε την Αγία Λαύρα του Αγίου Αλεξάνδρ του Νέβα, όπου προσκύνησε τα λείψανα του Αγίου και την εικόνα της Παναγίας “Γοργουπήκοος”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων