09/10/2023 09/10/2023 Ο  Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προσεύχεται για την ταχεία λήξη της στρατιωτικής σύγκρουσης στους Αγίους Τόπους Ο Προκαθήμενος της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας προσεύχεται για ταχεία παύση των εχθροπραξιών, για τη θεραπεία των θυμάτων, και καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στη σύγκρουση να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να σώσουν ανθρώπινες ζωές και να αποκαταστήσουν τον...
09 Οκτωβρίου, 2023 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2023 - 12:59

Ο Πατριάρχης Μόσχας προσεύχεται για την ταχεία λήξη της στρατιωτικής σύγκρουσης στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας προσεύχεται για την ταχεία λήξη της στρατιωτικής σύγκρουσης στους Αγίους Τόπους

Ο  Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προσεύχεται για την ταχεία λήξη της στρατιωτικής σύγκρουσης στους Αγίους Τόπους

Ο Προκαθήμενος της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας προσεύχεται για ταχεία παύση των εχθροπραξιών, για τη θεραπεία των θυμάτων, και καλεί όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στη σύγκρουση να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να σώσουν ανθρώπινες ζωές και να αποκαταστήσουν τον νόμο και την τάξη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πατριαρχείου.

“Οι Άγιοι Τόποι είναι εξαιρετικής σημασίας για πολλά εκατομμύρια χριστιανούς που ζουν σε διάφορα μέρη του κόσμου και πιστούς άλλων θρησκειών, και ως εκ τούτου η ειρηνική συνύπαρξη σε αυτούς αποκτά όχι μόνο ανθρωπιστική, αλλά και θρησκευτική διάσταση. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ζητά πάντα να επικρατήσει δίκαιη ειρήνη και αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των λαών”, υπογραμμίζεται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων