28/03/2020 28/03/2020 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προσεύχεται για τον τερματισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού όπως ανέφερε στο Telegram-channel την Παρασκευή ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος των Σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκόιντα. “Αυτή την δύσκολη εποχή, όταν σε όλο τον κόσμο γίνεται εξάπλωση του κορωνοϊού, ο Αγιώτατος...
28 Μαρτίου, 2020 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2020 - 9:45

Ο Πατριάρχης Μόσχας προσεύχεται για τον τερματισμό της πανδημίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας προσεύχεται για τον τερματισμό της πανδημίας
Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προσεύχεται για τον τερματισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού όπως ανέφερε στο Telegram-channel την Παρασκευή ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος των Σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.
“Αυτή την δύσκολη εποχή, όταν σε όλο τον κόσμο γίνεται εξάπλωση του κορωνοϊού, ο Αγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος καλεί όλους τους αρχιερείς, κληρικούς, μονάζοντες και λαϊκούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας να ενδυναμώσουν με την προσευχή τους”, λέγεται επίσης στην εγκύκλιο του διαχειριστή των υποθέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη Διονυσίου.
Ο Μητροπολίτης πρότεινε επίσης να διαβάζουν σε όλες τις επαρχίες την προσευχή για την διάσωση από τον κορωνοϊό, την οποία νωρίτερα συνέστησαν να διαβάζουν στους ναούς της Μόσχας και της περιφέρειάς της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων