20/05/2022 20/05/2022 Στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Αγία Πετρούπολη την 21η Μαΐου, για την 300η επέτειο από την έναρξη της θεολογικής εκπαίδευσης στην διασημότερη πόλη της Ρωσίας και την 75η επέτειο από την αναβίωση της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  Ο Μακαριώτατος έφθασε...
20 Μαΐου, 2022 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2022 - 13:33

Ο Πατριάρχης Μόσχας στην Αγία Πετρούπολη για εορτασμούς

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας στην Αγία Πετρούπολη για εορτασμούς

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Αγία Πετρούπολη την 21η Μαΐου, για την 300η επέτειο από την έναρξη της θεολογικής εκπαίδευσης στην διασημότερη πόλη της Ρωσίας και την 75η επέτειο από την αναβίωση της Θεολογικής Ακαδημίας της Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

Ο Μακαριώτατος έφθασε στην Αγία Πετρούπολη το βράδυ της 19ης Μαΐου 2022. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο Pulkovo, τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης και Λάντογκας κ. Βαρσονούφιος.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων