21/04/2021 21/04/2021 Το μήνυμα του Πρόεδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση, παρακολούθησε σήμερα, 21 Απριλίου 2021, στο Κεντρικό Εκθεσιακό Κέντρο “Μανέζ” στη Μόσχα, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος.  Στην ομιλία αυτή, όπου ο Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ευθαρσώς ότι θα βοηθήσει οποιαδήποτε γυναίκα μείνει έγκυος, προκειμένου να μην οδηγηθεί στην έκτρωση παρευρέθηκαν μέλη του Ομοσπονδιακού...
21 Απριλίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 21:23

Ο Πατριάρχης Μόσχας στην ομιλία του Πούτιν στο Μανέζ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας στην ομιλία του Πούτιν στο Μανέζ

Το μήνυμα του Πρόεδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση, παρακολούθησε σήμερα, 21 Απριλίου 2021, στο Κεντρικό Εκθεσιακό Κέντρο “Μανέζ” στη Μόσχα, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος. 

Στην ομιλία αυτή, όπου ο Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ευθαρσώς ότι θα βοηθήσει οποιαδήποτε γυναίκα μείνει έγκυος, προκειμένου να μην οδηγηθεί στην έκτρωση παρευρέθηκαν μέλη του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου και βουλευτές της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μέλη της Ρωσικής Κυβέρνησης, επικεφαλής των Συνταγματικών και Ανώτατων Δικαστηρίων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Κυβερνητικό Σώμα, οι επικεφαλής των νομοθετικών συνελεύσεων για τα ομοσπονδιακά θέματα, οι επικεφαλής των παραδοσιακών ομολογιών και δημόσιες προσωπικότητες.

Εκτός του Μακαριωτάτου, εκ μέρους της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, το μήνυμα παρακολούθησαν οι: Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχη Μόσχας και μέλος του Δημόσιου Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Β. Ρ. Λεγκόιντα, κληρικός της Επισκοπής της Αγίας Πετρούπολης, μέλος του δημόσιου επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρόεδρος του ταμείου πόρων «Κύκλος της Καλοσύνης» για τη στήριξη παιδιών με σοβαρές ασθένειες, Αρχιεπίσκοπος Αλεξάντρ Τκατσένκο.

«Η οικογένεια, η φιλία, η αλληλοβοήθεια, η φιλανθρωπία, η ομόνοια αποτελούν για μας ύψιστες προτεραιότητες. Οι πνευματικές και ηθικές αξίες, τις οποίες κάποιες άλλες χώρες έχουν ήδη ξεχάσει, μας έκαναν πιο δυνατούς. Πάντα θα προστατεύουμε αυτές τις αξίες.

Η διαφύλαξη του ρωσικού λαού αποτελεί την απόλυτη εθνική προτεραιότητα. Αυτό καθορίζει όλες τις διατάξεις του επικαιροποιημένου ρωσικού Συντάγματος για την προστασία της οικογένειας, τον σημαντικότατο ρόλο των γονέων στην ανατροφή των παιδιών, τις κοινωνικές εγγυήσεις. Όποια γυναίκα επιθυμεί να κρατήσει το παιδί της, το κράτος θα σταθεί δίπλα της προκειμένου να μην οδηγηθεί στην έκτρωση!», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας μεταξύ άλλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων