18/07/2023 18/07/2023 Την παραμονή της εορτής της εύρεσης των λειψάνων του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ, Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος τέλεσε κατανυκτική αγρυπνία στη Λαύρα Τριάδας-Σεργίου. Με τον Πατριάρχη Μόσχας συγχοροστάτησαν Ιεράρχες της Ρωσικής Εκκλησίας και κληρικοί ενώ η αγρυπνία τελέστηκε σε υπαίθριο χώρο της Λαύρας όπου είχε τοποθετηθεί ειδική...
18 Ιουλίου, 2023 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 10:46

Ο Πατριάρχης Μόσχας στον εορτασμό εύρεσης των λειψάνων του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας στον εορτασμό εύρεσης των λειψάνων του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ (ΦΩΤΟ)

Την παραμονή της εορτής της εύρεσης των λειψάνων του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ, Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος τέλεσε κατανυκτική αγρυπνία στη Λαύρα Τριάδας-Σεργίου.

Με τον Πατριάρχη Μόσχας συγχοροστάτησαν Ιεράρχες της Ρωσικής Εκκλησίας και κληρικοί ενώ η αγρυπνία τελέστηκε σε υπαίθριο χώρο της Λαύρας όπου είχε τοποθετηθεί ειδική για την τέλεση των ιερών ακολουθιών στις οποίες έλαβαν μέρος εκατοντάδες πιστοί.

Σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου, προεξάρχοτνος του Μακαριωτάτου κ.κ. Κυρίλλου τελέστηκε Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή Ιεραρχών και κληρικών του Πατριαρχείου Μόσχας.

Φωτογραφίες από την παραμονή της εορτής:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων