09/01/2020 09/01/2020 Πραγματοποιήθηκε χθες, 8 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα Παιδιά στο Κρεμλίνο, με την συμμετοχή του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Την τιμητική τους είχαν φέτος παιδιά από την επαρχία του Καλίνινγκραντ, τα οποία διάβασαν ποιήματα, τραγούδησαν και προσέφεραν στον Πατριάρχης Μόσχας ένα αναμνηστικό δώρο από κεχριμπάρι που...
09 Ιανουαρίου, 2020 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2020 - 9:57

Ο Πατριάρχης Μόσχας συναντά την 6χρονη Κάτια

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας συναντά την 6χρονη Κάτια

Πραγματοποιήθηκε χθες, 8 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο, η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα Παιδιά στο Κρεμλίνο, με την συμμετοχή του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Την τιμητική τους είχαν φέτος παιδιά από την επαρχία του Καλίνινγκραντ, τα οποία διάβασαν ποιήματα, τραγούδησαν και προσέφεραν στον Πατριάρχης Μόσχας ένα αναμνηστικό δώρο από κεχριμπάρι που έφτιαξαν με τα χέρια τους.


Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν όταν ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας συναντήθηκε με την 6χρονη Κάτια Κουλμπίτσκαγια, η οποία ζήτησε φέτος για δώρο τα Χριστούγεννα να συναντηθεί με τον Πατριάρχη. Η Κάτια, μαζί με την μικρότερη αδερφή της ζει τώρα στο Κέντρο Κοινωνικής Αποκατάστασης Ορθοδόξου Παιδιού στο χωριό Γιακοβέβο της Μόσχας.

Μετά την παράσταση η ρωσική εκκλησία μοίρασε δώρα στα παιδιά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων