20/04/2019 20/04/2019 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Αθλητισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Π.Α.Κολομπκόφ και τον Πρόεδρο της πατριαρχικής Επιτροπής σε θέματα φυσικής άσκησης και αθλητισμού, Μητροπολίτη Μουρμάνσκ κ. Μητροφάνη. Στα πλαίσια της συνάντησης που έγινε στις 19 Απριλίου στο μοναστήρι Ντανίλοφσκι της Μόσχας συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με...
20 Απριλίου, 2019 - 10:43

Ο Πατριάρχης Μόσχας συναντήθηκε με τον Υπουργό Αθλητισμού της Ρωσίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας συναντήθηκε με τον Υπουργό Αθλητισμού της Ρωσίας

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συναντήθηκε με τον Υπουργό Αθλητισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας Π.Α.Κολομπκόφ και τον Πρόεδρο της πατριαρχικής Επιτροπής σε θέματα φυσικής άσκησης και αθλητισμού, Μητροπολίτη Μουρμάνσκ κ. Μητροφάνη. Στα πλαίσια της συνάντησης που έγινε στις 19 Απριλίου στο μοναστήρι Ντανίλοφσκι της Μόσχας συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με τον αθλητισμό, που δεν ήταν πάντα καλές. Στα αρχαία χρόνια η Εκκλησία κατηγορούσε τον αθλητισμό για παθιασμένη διάθεση, ενώ τώρα, την εποχή, που ο αθλητισμός χρησιμοποιείται για την στήριξη της σωματικής υγείας και των εσωτερικών χαρακτηριστικών της ανθρώπινης φύσης, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι συμμετέχοντες  και παράλληλα συζήτησαν ζητήματα συνεργασίας της Εκκλησίας με αθλητικές λέσχες και ομάδες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων