13/09/2020 13/09/2020 Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό της Αγίας Τριάδος στην Ιερά Μονή Ντανίλοφσκι, ο Αγιώτατος Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα για την μέχρι τώρα απόδοση του πολυσχιδούς ορθοδόξου πνευματικού αλλά...
13 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2020 - 11:09

Ο Πατριάρχης Μόσχας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο Καθολικό της Αγίας Τριάδος στην Ιερά Μονή Ντανίλοφσκι, ο Αγιώτατος Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος επισκέφτηκε το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας συνεχάρη τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα για την μέχρι τώρα απόδοση του πολυσχιδούς ορθοδόξου πνευματικού αλλά και διπλωματικού έργου του σε ολόκληρον τον κόσμο, ενώ του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο μέλλον.

 

 

 

 

Irina Tresorukova – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων