03/03/2021 03/03/2021 Ευχητήρια επιστολή με αφορμή τα 55α γενέθλια του πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. «Με τα τόσα χρόνια υπηρεσίας σε διάφορες θέσεις, αποτελέσατε ένα καλό παράδειγμα υπεύθυνης και ανιδιοτελούς προσφοράς στην πατρίδα. Η η συσσωρευμένη εμπειρία σας, σάς βοηθά να αντεπεξέρχεστε στα δύσκολα καθήκοντά σας» αναφέρεται...
03 Μαρτίου, 2021 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 10:07

Ο Πατριάρχης Μόσχας τιμά τον Μιχαήλ Μισούστιν

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας τιμά τον Μιχαήλ Μισούστιν

Ευχητήρια επιστολή με αφορμή τα 55α γενέθλια του πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

«Με τα τόσα χρόνια υπηρεσίας σε διάφορες θέσεις, αποτελέσατε ένα καλό παράδειγμα υπεύθυνης και ανιδιοτελούς προσφοράς στην πατρίδα. Η η συσσωρευμένη εμπειρία σας, σάς βοηθά να αντεπεξέρχεστε στα δύσκολα καθήκοντά σας» αναφέρεται στην επιστολή.
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του Μ. Μισούστιν «στον αγώνα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας».
Και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνεχή στήριξη που δείχνει ι πρωθυπουργός στο Πατριαρχείο Μόσχας.
Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη την ειδική συμβολή πρωθυπουργού στην ανάπτυξη των σχέσεων εκκλησίας-κράτους ο Πατριάρχη Πατριάρχης τιμά τον Μιχαήλ Μισούστιν με μετάλλιο του Τάγματος του Πρίγκιπα Δανιήλ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων