03/03/2021 03/03/2021 Ευχητήρια επιστολή με αφορμή τα 55α γενέθλια του πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. «Με τα τόσα χρόνια υπηρεσίας σε διάφορες θέσεις, αποτελέσατε ένα καλό παράδειγμα υπεύθυνης και ανιδιοτελούς προσφοράς στην πατρίδα. Η η συσσωρευμένη εμπειρία σας, σάς βοηθά να αντεπεξέρχεστε στα δύσκολα καθήκοντά σας” αναφέρεται...
03 Μαρτίου, 2021 - 10:49
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2021 - 10:07

Ο Πατριάρχης Μόσχας τιμά τον Μιχαήλ Μισούστιν

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Μόσχας τιμά τον Μιχαήλ Μισούστιν

Ευχητήρια επιστολή με αφορμή τα 55α γενέθλια του πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

«Με τα τόσα χρόνια υπηρεσίας σε διάφορες θέσεις, αποτελέσατε ένα καλό παράδειγμα υπεύθυνης και ανιδιοτελούς προσφοράς στην πατρίδα. Η η συσσωρευμένη εμπειρία σας, σάς βοηθά να αντεπεξέρχεστε στα δύσκολα καθήκοντά σας” αναφέρεται στην επιστολή.
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες του Μ. Μισούστιν “στον αγώνα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας”.
Και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνεχή στήριξη που δείχνει ι πρωθυπουργός στο Πατριαρχείο Μόσχας.
Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη την ειδική συμβολή πρωθυπουργού στην ανάπτυξη των σχέσεων εκκλησίας-κράτους ο Πατριάρχη Πατριάρχης τιμά τον Μιχαήλ Μισούστιν με μετάλλιο του Τάγματος του Πρίγκιπα Δανιήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων