24/05/2021 24/05/2021 Τις ευχές του για την ονομαστική εορτή του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου αναμένεται να δώσει ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα Δευτέρα, που τιμάται η μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου με το παλαιό εορτολόγιο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ. «Σήμερα άγει τα ονομαστήριά του ο Πατριάρχης πασών...
24 Μαΐου, 2021 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2021 - 13:26

Ο Πούτιν θα ευχηθεί στον Πατριάρχη Κύριλλο σήμερα

Διαδώστε:
Ο Πούτιν θα ευχηθεί στον Πατριάρχη Κύριλλο σήμερα

Τις ευχές του για την ονομαστική εορτή του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου αναμένεται να δώσει ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα Δευτέρα, που τιμάται η μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου με το παλαιό εορτολόγιο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Σήμερα άγει τα ονομαστήριά του ο Πατριάρχης πασών των Ρωσιών Κύριλλος. Αναμένουμε ότι μόλις ο Πρόεδρος ολοκληρώσει τις διεθνείς συναντήσεις του, θα συγχαρεί τον Πατριάρχη γι’ αυτή τη σημαντική μέρα», είπε ο κ. Πεσκόφ στους δημοσιογράφους.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων