30/11/2019 01/12/2019 Με τον Πρέσβη της Δανίας Κάρστεν Σέντεργκορντ, συναντήθηκε τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική κατοικία στη Μονή Δανιηλαίων, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος τονίζοντας τη καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δυο χωρών. “Η μακρά ιστορική σχέση που υπάρχει μεταξύ...
30 Νοεμβρίου, 2019 - 22:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2019 - 0:08

Ο Πρέσβης της Δανίας στον Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Δανίας στον Πατριάρχη Μόσχας

Με τον Πρέσβη της Δανίας Κάρστεν Σέντεργκορντ, συναντήθηκε τη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Πατριαρχική κατοικία στη Μονή Δανιηλαίων, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος τονίζοντας τη καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δυο χωρών.

“Η μακρά ιστορική σχέση που υπάρχει μεταξύ της Ρωσίας και της Δανίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα σταθερότητας και συνεργασίας” τόνισε, μετά το αρχικό καλωσόρισμα, ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος. Στη συνέχεια διαβεβαίωση τον κ. Σέντεργκορντ πως η Εκκλησία της Ρωσίας θα συμβάλει έτσι ώστε οι σχέσεις της Δανίας με τη Ρωσία να είναι πάντα αρμονικές και να ενισχύουν τη συνεργασία.

Από τη πλευρά του ο Δανός διπλωμάτης αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τη Δανία με την Εκκλησία της Ρωσίας, ευχαριστώντας παράλληλα τον Πατριάρχη για τη θερμή υποδοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων