13/11/2020 13/11/2020 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Λιθουανίας στη Ρωσία είχε χθες ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.  Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε αρχικά τον Λιθουανό διπλωμάτη, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστηση του για τη συνάντηση. Ακολούθως, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου της Μόσχας και της Λιθουανίας, ενώ ο...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 11:36

Ο Πρέσβης της Λιθουανίας στον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης της Λιθουανίας στον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Λιθουανίας στη Ρωσία είχε χθες ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. 

Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε αρχικά τον Λιθουανό διπλωμάτη, ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστηση του για τη συνάντηση. Ακολούθως, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Πατριαρχείου της Μόσχας και της Λιθουανίας, ενώ ο κ. Ιλαρίων αναφέρθηκε στη παρουσία και το έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας στη Λιθουανία.

Στο τέλος οι δυο πλευρές αναφέρθηκαν στους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων