01/11/2022 01/11/2022 Συνάντηση με τον Igor G. Bailen, Πρέσβη της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων στη Ρωσική Ομοσπονδία, είχε χθες ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέρη συζήτησαν την παρουσία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο έδαφος των Φιλιππίνων και την περαιτέρω συνεργασία. Ολοκληρώνοντας, ο υψηλόβαθμος...
01 Νοεμβρίου, 2022 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2022 - 10:03

Ο Πρέσβης των Φιλιππίνων στη Ρωσία επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Ο Πρέσβης των Φιλιππίνων στη Ρωσία επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ

Συνάντηση με τον Igor G. Bailen, Πρέσβη της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων στη Ρωσική Ομοσπονδία, είχε χθες ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα μέρη συζήτησαν την παρουσία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο έδαφος των Φιλιππίνων και την περαιτέρω συνεργασία.

Ολοκληρώνοντας, ο υψηλόβαθμος διπλωμάτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΤΕΕΣ για την συνάντηση και εξέφρασε την ελπίδα για ενίσχυση των φιλικών δεσμών με το Πατριαρχείο Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων