24/10/2019 24/10/2019 Τον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πνεύματος του Μινσκ επισκέφτηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 ο Πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ, ο οποίος αφίχθη στην Λευκορωσία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην χώρα. Τον Κουβανό ηγέτη και την συζυγό του υποδέχτηκε αντιπροσωπεία της Ορθοδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνοδικού Τμήματος...
24 Οκτωβρίου, 2019 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2019 - 11:30

Ο Πρόεδρος της Κούβας στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Πνεύματος του Μινσκ

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος της Κούβας στον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Πνεύματος του Μινσκ

Τον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πνεύματος του Μινσκ επισκέφτηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 ο Πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ, ο οποίος αφίχθη στην Λευκορωσία στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην χώρα.

Τον Κουβανό ηγέτη και την συζυγό του υποδέχτηκε αντιπροσωπεία της Ορθοδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συνοδικού Τμήματος για τις Σχέσεις της Εκκλησίας με την Κοινωνία, π. Νικολάι Κορζίτς.

Στη συνέχεια το προεδρικό ζεύγος ξεναγήθηκε στους χώρους του Καθεδρικού Ναού και άναψε κεριά στην εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας.

Η επίσκεψη στον Ναό ολοκληρώθηκε με την προσφορά ενός αντιγράφου της συγκεκριμένης εικόνας μαζί με ένα βιβλίο των προσκυνημάτων της Λευκορωσίας ως δώρο στον κύριο Ντίαζ-Κανέλ και την συζυγό του εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτη Μινσκ και Ζασλάβλ κ. Παύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων