25/05/2021 25/05/2021 Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαΐου 2021, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος δέχθηκε ευχές από τον πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν για τα Ονομαστήριά του. Ο κ. Πούτιν εκτός από το τηλεφώνημα απέστειλε και μήνυμα στο οποίο εύχεται στον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας. “Η μακροχρόνια υπηρεσία σας, η ανησυχία σας...
25 Μαΐου, 2021 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 9:29

Ο πρόεδρος της Ρωσίας ευχήθηκε στον Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Ο πρόεδρος της Ρωσίας ευχήθηκε στον Πατριάρχη Μόσχας

Το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαΐου 2021, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος δέχθηκε ευχές από τον πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν για τα Ονομαστήριά του. Ο κ. Πούτιν εκτός από το τηλεφώνημα απέστειλε και μήνυμα στο οποίο εύχεται στον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας.

“Η μακροχρόνια υπηρεσία σας, η ανησυχία σας για την ευημερία των Ρώσων πολιτών, η ενίσχυση της παράδοσης, του πνεύματος, της ηθικής, των οικογενειακών αξιών και η ειρηνευτική αποστολή σας έχει κερδίσει τον απεριόριστο σεβασμό τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Καθοδηγείτε ακούραστα τις προσπάθειες προς την διαφώτιση και τη φιλανθρωπία και δίνετε μεγάλη προσοχή στη διατήρηση του θρησκευτικού διαλόγου και στην αγαστή συνεργασία μεταξύ Κράτους και Εκκλησίας” δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας στον Πατριάρχη Μόσχας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων