26/08/2023 27/08/2023 O Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ Ανατόλι Βίκτοροφ επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στα Ιεροσόλυμα όπου είχε συνάντήση με τον επικεφαλής της Αποστολής, Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο Γέλισοφ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε μια σειρά επίκαιρων ζητήματων αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επίσης συζητήθηκαν οι πρακτικές πτυχές της...
26 Αυγούστου, 2023 - 21:28
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2023 - 12:36

Ο Ρώσος Πρέσβης στο Ισραήλ επισκέφθηκε τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στα Ιεροσόλυμα

Διαδώστε:
Ο Ρώσος Πρέσβης στο Ισραήλ επισκέφθηκε τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στα Ιεροσόλυμα

O Πρέσβης της Ρωσίας στο Ισραήλ Ανατόλι Βίκτοροφ επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στα Ιεροσόλυμα όπου είχε συνάντήση με τον επικεφαλής της Αποστολής, Αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο Γέλισοφ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε μια σειρά επίκαιρων ζητήματων αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Επίσης συζητήθηκαν οι πρακτικές πτυχές της ενίσχυσης της Ρωσικής πνευματικής και πολιτιστικής παρουσίας στους Αγίους Τόπους, καθώς και θέματα διασφάλισης της ασφάλειας και του απαραβίαστου της ακίνητης περιουσίας της Αποστολής.

Παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα περαιτέρω βήματα για την επανέναρξη απρόσκοπτων προσκυνηματικών ταξιδιών Ρώσων πολιτών στο Ισραήλ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δύο  πλευρές να συμφωνούν για συνέχιση των επαφών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων