18/01/2021 18/01/2021 Στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, ιερούργησε σήμερα, παραμονή των Θεοφανείων με το παλαιό εορτολόγιο, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.  Κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας ανέγνωσε ειδική δέηση για την κατάπαυση της πανδημίας του κορωνοϊού. Εν συνεχεία τελέστηκε η ακολουθία του Μεγάλου...
18 Ιανουαρίου, 2021 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2021 - 17:26

“Ο Θεός δεν εγκαταλείπει το δημιούργημά του”

Διαδώστε:
“Ο Θεός δεν εγκαταλείπει το δημιούργημά του”

Στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα, ιερούργησε σήμερα, παραμονή των Θεοφανείων με το παλαιό εορτολόγιο, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. 

Κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρωσίας ανέγνωσε ειδική δέηση για την κατάπαυση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εν συνεχεία τελέστηκε η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

“Ο Θεός δεν εγκαταλείπει το δημιούργημά του. Το δώρο της χάριτος του Αγίου Πνεύματος όχι μόνο μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε τη σωτηρία, αλλά μας κάνει επίσης να αναλάβουμε και τις ευθύνες στη ζωή μας”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στους πιστούς ο Πατριάρχης Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων