13/03/2019 13/03/2019 Με δικά του χρήματα θα καλύψει την αγιογράφηση εικόνας ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στον κύριο ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας. Πιο συγκεκριμένα στον εν λόγω ναό των Ενόπλων Δυνάμεων η βασική εικόνα θα είναι η εικόνα του Σωτήρος. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου, ο Βλαδίμιρ Πούτιν μετέφερε, όπως...
13 Μαρτίου, 2019 - 22:27

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δωρίσει δικά του χρήματα για αγιογράφηση εικόνας

Διαδώστε:
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα δωρίσει δικά του χρήματα για αγιογράφηση εικόνας

Με δικά του χρήματα θα καλύψει την αγιογράφηση εικόνας ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στον κύριο ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας. Πιο συγκεκριμένα στον εν λόγω ναό των Ενόπλων Δυνάμεων η βασική εικόνα θα είναι η εικόνα του Σωτήρος. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Προέδρου, ο Βλαδίμιρ Πούτιν μετέφερε, όπως προαναφέρθηκε, ένα ποσό από τα δικά του χρήματα για να αγιογραφηθεί αυτή η εικόνα. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας συμμετείχε στην τοποθέτηση του θεμελίου λίθου αυτού του ναού και, όπως σχολιάστηκε, δεν μπορούσε να παραμείνει αδιάφορος στην όλη διαδικασία της κατασκευής του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων