16/11/2023 16/11/2023 Στις 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιου, και του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, Alexander Graf Lambsdorff.  Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δυο ανδρών, ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος αρχικά καλωσόρισε τον Γερμανό Πρέσβη, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 9:22
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 9:03

Ο Βολοκολάμσκ Αντώνιος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Γερμανίας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ο Βολοκολάμσκ Αντώνιος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Γερμανίας στη Μόσχα

Στις 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιου, και του Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, Alexander Graf Lambsdorff. 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας των δυο ανδρών, ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος αρχικά καλωσόρισε τον Γερμανό Πρέσβη, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα τη διπλωματική του υπηρεσία στη Μόσχα. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ιστορία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και τον τρόπο λειτουργίας της στη σύγχρονη εποχή.

Όπως αναφέρει το mospat.ru, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ έθεσε στον Γερμανό Πρέσβη την κατάσταση στην Ουκρανία ενώ έκανε λόγο και για τις “διώξεις που ασκούν οι αρχές αυτής της χώρας κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων