13/03/2023 13/03/2023 Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας (DECR),   Μητροπολίτης Βολοκολαμσκ Αντώνιος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στη Ρωσική Ομοσπονδία Julio Antonio Garmendia Pena. Στη συνομιλία συμμετείχαν επίσης ο  Γραμματέας του DECR Sergiy Zvonarev, και ο Adrian Rivas Gutierrez, υπάλληλος  της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας. Ο Βολοκολάμσκ Αντώνιος υποδέχθηκε...
13 Μαρτίου, 2023 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 20:10

Ο Βολοκολάμσκ Αντώνιος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Κούβας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Ο Βολοκολάμσκ Αντώνιος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Κούβας στη Μόσχα

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας (DECR),   Μητροπολίτης Βολοκολαμσκ Αντώνιος συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στη Ρωσική Ομοσπονδία Julio Antonio Garmendia Pena.

Στη συνομιλία συμμετείχαν επίσης ο  Γραμματέας του DECR Sergiy Zvonarev, και ο Adrian Rivas Gutierrez, υπάλληλος  της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας.

Ο Βολοκολάμσκ Αντώνιος υποδέχθηκε τον διπλωμάτη στην είσοδο συνοδικού τμήματος που είναι υπεύθυνο για τις διεθνείς σχέσεις της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αναφέρθηκαν στους στενούς δεσμούς μεταξύ των λαών της Ρωσίας και της Κούβας, της Ιεραρχίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της ηγεσίας της Κουβανικής Δημοκρατίας και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στο τέλος της συνάντησης, τα μέρη συμφώνησαν να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο συνεργασίας που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων