25/02/2020 25/02/2020 Με τον Υπουργό Εξωτερικών των Φιλιππίνων κ. Θεόδωρο Λοξίν είχε συνάντηση στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στη Μανίλα ο Μητροπολίτης Μανίλα και Χανόι κ. Παύλος. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως ο Υπουργός ζήτησε από τον Μητροπολίτη κ. Παύλο να μεταφέρει τον χαιρετισμό του στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 15:12

Ο υπ. Εξωτερικών των Φιλιππίνων στον Μητροπολίτη Μανίλα

Διαδώστε:
Ο υπ. Εξωτερικών των Φιλιππίνων στον Μητροπολίτη Μανίλα

Με τον Υπουργό Εξωτερικών των Φιλιππίνων κ. Θεόδωρο Λοξίν είχε συνάντηση στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στη Μανίλα ο Μητροπολίτης Μανίλα και Χανόι κ. Παύλος.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως ο Υπουργός ζήτησε από τον Μητροπολίτη κ. Παύλο να μεταφέρει τον χαιρετισμό του στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία και την ιεραποστολική δράση της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στις Φιλιππίνες και ειδικότερα στο νησί Μιντανάο.

Ο κ. Λοξίν ανέφερε ότι στο πλαίσιο της προγραμματιζόμενης επισκέψεώς του στη Ρωσία θα ήθελε να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, σημειώνοντας ότι η ψυχή του Ρωσικού λαού προσεγγίζεται μόνο μέσω της Ορθοδόξου πίστεως και της θείας λατρείας.

Ο Υπουργός εξέφρασε την προθυμία να στηρίξει τα έργα της επαρχίας Φιλιππίνων και Βιετνάμ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και να συνδράμει στην οργάνωση της συναντήσεως του Μητροπολίτη κ. Παύλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας των Φιλιππίνων κ. Ροντρίγκο Ντουτέρτε.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Δημοκρατία των Φιλιππίνων κ. Ι. Χοβάγιεφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων