16/12/2019 16/12/2019 Στην Εκκλησία της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Μπολσάγια Ορντίνκα ιερούργησε χθες ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.  Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο κήρυγμά του στην ευαγγελική περικοπή της ημέρα τονίζοντας πως: “Ο Κύριος δεν περιμένει από τον καθένα να εγκαταλείψει τα πάντα και να τον ακολουθήσει. Εκείνοι οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνθηκε απάντησαν θετικά. Ακολούθησαν τον Χριστό, αφήνοντας τα πάντα...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 12:30

“Οι άνθρωποι που ακολουθούν τον Χριστό δεν ζουν μάταια”

Διαδώστε:
“Οι άνθρωποι που ακολουθούν τον Χριστό δεν ζουν μάταια”

Στην Εκκλησία της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Μπολσάγια Ορντίνκα ιερούργησε χθες ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. 

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο κήρυγμά του στην ευαγγελική περικοπή της ημέρα τονίζοντας πως:

“Ο Κύριος δεν περιμένει από τον καθένα να εγκαταλείψει τα πάντα και να τον ακολουθήσει. Εκείνοι οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνθηκε απάντησαν θετικά. Ακολούθησαν τον Χριστό, αφήνοντας τα πάντα πίσω. Και ο Κύριος τους ανταμείβει με πολλούς τρόπους. Πρώτα απ ‘όλα, τους ανταμείβει με το γεγονός ότι αισθάνονται την παρουσία του Θεού στη ζωή τους, αισθάνονται ότι δεν ζουν μάταια, αισθάνονται ότι τα βάσανα, οι δοκιμές και οι θλίψεις που πέφτουν στην παρτίδα τους στέλνονται από τον Θεό και ότι ο Κύριος είναι πάντα κοντά τους”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων