15/05/2019 15/05/2019 Οι δύο μεγαλύτερες λιτανείες στη Ρωσίας θα γίνουν στην περιοχή της πόλης Κουρσκ τον Ιούνιο σε διάστημα λιγότερο από μία εβδομάδα. Η πρώτη λιτανεία είναι με την εικόνα της Παναγίας Πραζίβσκαγια από το μοναστήρι Γκορνάλσκι του χωριού Γκορνάλ στην πόλη Σούτζα, και οι πιστοί θα διανύσουν 4 χιλιόμετρα με τα πόδια και 21 χιλιόμετρα με...
15 Μαΐου, 2019 - 22:47
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2019 - 22:01

Οι δύο μεγαλύτερες λιτανείες στη Ρωσία

Διαδώστε:
Οι δύο μεγαλύτερες λιτανείες στη Ρωσία

Οι δύο μεγαλύτερες λιτανείες στη Ρωσίας θα γίνουν στην περιοχή της πόλης Κουρσκ τον Ιούνιο σε διάστημα λιγότερο από μία εβδομάδα. Η πρώτη λιτανεία είναι με την εικόνα της Παναγίας Πραζίβσκαγια από το μοναστήρι Γκορνάλσκι του χωριού Γκορνάλ στην πόλη Σούτζα, και οι πιστοί θα διανύσουν 4 χιλιόμετρα με τα πόδια και 21 χιλιόμετρα με τα λεωφορεία. Η δεύτερη λιτανεία που σημαδεύει την έναρξη του πανηγυριού Κορένσκι, θα γίνει με την εικόνα της Παναγίας “Ζναμένιε” του Κουρσκ, όταν θα γίνει μεταφορά της εικόνας από την “χειμερινή της κατοικία”, τον καθεδρικό ναό της Παναγίας στην πρωτεύουσα της περιοχής, στο μοναστήρι Κορεννάγια στον οικισμό Σλομποντά της περιοχής Ζολοτούχινσκι. Οι πιστοί θα διανύσουν 30 χιλιόμετρα, τα 15 από τα οποία θα είναι με τα πόδια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων