01/04/2019 01/04/2019 Τα συγχαρητήριά του και τις ευχές του απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, στον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ  κ. Ιλαρίωνα, για τη συμπλήρωση των δέκα ετών στην προεδρία του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου. “Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την ημέρα που, διοριστήκατε επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Θα...
01 Απριλίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2019 - 18:44

Οι ευχές του Πατρ. Μόσχας στον Μητρ. Ιλαρίωνα

Διαδώστε:
Οι ευχές του Πατρ. Μόσχας στον Μητρ. Ιλαρίωνα

Τα συγχαρητήριά του και τις ευχές του απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, στον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ  κ. Ιλαρίωνα, για τη συμπλήρωση των δέκα ετών στην προεδρία του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου.

“Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την ημέρα που, διοριστήκατε επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για τη σκληρή δουλειά σας και για τη βοήθεια που μου δώσατε εσείς και οι συνάδελφοί σας στη δύσκολη αυτή υπηρεσία” αναφέρει ο Πατριάρχης και προσθέτει: “Είναι ευχάριστο να σημειώσουμε ότι το Τμήμα σας καταβάλλει προσπάθειες για την εδραίωση των καλών σχέσεων μεταξύ των αδελφικών τοπικών Εκκλησιών και των λαών και υποστηρίζει τις ακλόνητες αρχές της εκκλησιαστικής οργάνωσης που έχουν ρίζες στην πατερική παράδοση”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων