07/10/2020 07/10/2020 «Η μακροχρόνια υπηρεσία σας στην πατρίδα είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα πίστης στο καθήκον και υπεύθυνης στάσης απέναντι στα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί. Υπερασπίζοντας τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και φροντίζοντας για την ευημερία των συμπολιτών, βάζετε πάντοτε ως προτεραιότητα τη διατήρηση της ειρήνης και της κοινωνικής αρμονίας στη Ρωσία” αναφέρει ο Πατριάρχης Μόσχας και...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 13:06

Οι ευχές του Πατρ. Μόσχας στον Πούτιν

Διαδώστε:
Οι ευχές του Πατρ. Μόσχας στον Πούτιν

«Η μακροχρόνια υπηρεσία σας στην πατρίδα είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα πίστης στο καθήκον και υπεύθυνης στάσης απέναντι στα καθήκοντα που σας έχουν ανατεθεί. Υπερασπίζοντας τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και φροντίζοντας για την ευημερία των συμπολιτών, βάζετε πάντοτε ως προτεραιότητα τη διατήρηση της ειρήνης και της κοινωνικής αρμονίας στη Ρωσία” αναφέρει ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στο ευχετήριο μήνυμά του προς τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος εορτάζει τα γενέθλιά του.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα αποτελέσματα της συνεργασίας εκκλησίας-κράτους που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια και  εξέφρασε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στον αρχηγό του κράτους “για την προσοχή του στις ανάγκες των Ορθόδοξων πιστών και την υποστήριξη που παρέχει στις διάφορες πρωτοβουλίες του Πατριαρχείου της Μόσχας”.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ενίσχυση των ηθικών θεμελίων στη ζωή της κοινωνίας, στη διατήρηση της πλούσιας πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς της χώρας, στην εκπαίδευση των νέων στο πνεύμα της αγάπης για την πατρίδα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων