20/04/2020 20/04/2020 Αναστάσιμες ευχές προς τους αρχηγούς των Ορθοδόξων χωρών, μεταξύ των οποίων και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχήθηκε επίσης, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεβ, τον Πρόεδρο...
20 Απριλίου, 2020 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 11:54

Οι ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στην Αικ. Σακελλαροπούλου

Διαδώστε:
Οι ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στην Αικ. Σακελλαροπούλου

Αναστάσιμες ευχές προς τους αρχηγούς των Ορθοδόξων χωρών, μεταξύ των οποίων και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχήθηκε επίσης, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεβ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βόυτσιτς και των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι.

” Η νίκη του Σωτήρος Ιησού επί του θανάτου, μας δίνει ελπίδα για αιώνια ζωή και μας εμπνέει να κάνουμε καλές πράξεις στην επίγεια ζωή μας” αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του και προσθέτει ότι όλοι πρέπει να ενώσουν τις προσπάθειες για οικοδόμηση της ειρήνης και να συντονίσουν τις δράσεις τους στον αγωνα κατά της πανδημίας που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια απειλή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων