23/03/2021 23/03/2021 Ευχητήρια επιστολή για τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου (με το παλαιό εορτολόγιο) απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Ο τελευταίος χρόνος επισκιάστηκε από την εξάπλωσητης πανδημίας. Ελπίζω ότι με τη χάρη του Παντοδύναμου, οι συνέπειές της θα ξεπεραστούν σύντομα, και πολλοί προσκυνητές θα είναι σε θέση να επισκεφθούν και...
23 Μαρτίου, 2021 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 8:10

Οι ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στον Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Οι ευχές του Πατριάρχη Μόσχας στον Ιεροσολύμων

Ευχητήρια επιστολή για τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλου (με το παλαιό εορτολόγιο) απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
“Ο τελευταίος χρόνος επισκιάστηκε από την εξάπλωσητης πανδημίας. Ελπίζω ότι με τη χάρη του Παντοδύναμου, οι συνέπειές της θα ξεπεραστούν σύντομα, και πολλοί προσκυνητές θα είναι σε θέση να επισκεφθούν και πάλι τον Πανάγιο Τάφο” αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο Μακαριώτατος, εκφράζοντας ευχές για τη συνέχιση του δύσκολου ποιμαντικού έργου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων