31/10/2020 31/10/2020 Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος εξωτερικών εκκλησιαστικών σχέσεων πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασόφ δήλωσε ότι οι ορθόδοξοι του Μαυροβουνίου έδειξαν ότι δε θα χάσουν το σθένος τους μετά το θάνατο του πνευματικού ηγέτη τους, του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου. «Οι ορθόδοξοι του Μαυροβουνιου έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να προστατεύουν την εκκλησία τους. Ο μακαριστός...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 10:56

«Οι Μαυροβούνιοι δε θα χάσουν το σθένος τους»

Διαδώστε:
«Οι Μαυροβούνιοι δε θα χάσουν το σθένος τους»

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος εξωτερικών εκκλησιαστικών σχέσεων πρωθιερέας Νικολάι Μπαλασόφ δήλωσε ότι οι ορθόδοξοι του Μαυροβουνίου έδειξαν ότι δε θα χάσουν το σθένος τους μετά το θάνατο του πνευματικού ηγέτη τους, του Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου.

«Οι ορθόδοξοι του Μαυροβουνιου έδειξαν ότι είναι έτοιμοι να προστατεύουν την εκκλησία τους. Ο μακαριστός Ιεράρχης και άλλοι Αρχιερείς και ποιμένες της Κανονικής Εκκλησίας έφεραν στους πιστούς το πνεύμα της αντοχής. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η πνευματική κληρονομιά δε θα χαθεί με το τέλος της γήινης ζωής του αξιόλογου Μητροπολίτη», είπε ο Μπαλασόφ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων