17/10/2019 17/10/2019 Ημερίδα με θέμα “Οι παραδοσιακές αξίες ως βάση της οικογένειας. Ρύθμιση των ενδοοικογενειακών συγκρούσεων”   πραγματοποιήθηκε στο Δημόσιο Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στην ημερίδα μίλησε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής του πατριαρχείου Μόσχας για την Οικογένεια,  Ιερέας Φεντόρ Λουκιάνοφ. Ο πατήρ Φεντόρ  ευχαρίστησε τους δημόσιους οργανισμούς που κατευθύνουν τις προσπάθειές τους για την προστασία της...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 8:41

«Οι παραδοσιακές αξίες ως βάση της οικογένειας»

Διαδώστε:
«Οι παραδοσιακές αξίες ως βάση της οικογένειας»

Ημερίδα με θέμα “Οι παραδοσιακές αξίες ως βάση της οικογένειας. Ρύθμιση των ενδοοικογενειακών συγκρούσεων”   πραγματοποιήθηκε στο Δημόσιο Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στην ημερίδα μίλησε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής του πατριαρχείου Μόσχας για την Οικογένεια,  Ιερέας Φεντόρ Λουκιάνοφ.

Ο πατήρ Φεντόρ  ευχαρίστησε τους δημόσιους οργανισμούς που κατευθύνουν τις προσπάθειές τους για την προστασία της οικογένειας, με βάση τις παραδοσιακές αξίες. “Οι προσπάθειές σας είναι ζωτικής σημασίας για το κοινό μας μέλλον”, είπε.

Αναφερόμενος στην δημοσιευμένη έκκληση της Πατριαρχικής Επιτροπής για την Οικογένεια, την προστασία της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας σε δημόσιους οργανισμούς και πολιτικούς, υπενθύμισε ότι σήμερα είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε την οικογένεια και τις ακλόνητες αξίες της από τις άμεσες ιδεολογικές επιθέσεις σε διάφορα επίπεδα, “Οι επιθέσεις αυτές συχνά λαμβάνουν τη μορφή συγκεκριμένων νομικών αποφάσεων και πρακτικών προσεγγίσεων που επιβάλλονται σε διάφορες χώρες, συχνά ενάντια στη βούληση των λαών τους. Υπό αυτές τις συνθήκες, η προστασία και η στήριξη της οικογένειας πρέπει να γίνει κοινό αίτημα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο» .

«Η σωματική βία μεταξύ συζύγων  είναι αηδιαστική και απαράδεκτη» υπογράμμισε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων