18/04/2019 18/04/2019 Ένα πλήρως καταρτισμένο πρόγραμμα εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας οργανώνει η Μητρόπολη Χαμπάροφκ, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Το πρόγραμμα αφορά σε Ιερείς και λαϊκούς που έχουν βασικές γνώσεις στη νοηματική γλώσσα και επιθυμούν να εμβαθύνουν στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας. “Η δεύτερη ενότητα είναι πιο περίπλοκη,...
18 Απριλίου, 2019 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2019 - 14:38

Όλο και περισσότεροι Ρώσοι Ιερείς “μιλούν” την νοηματική

Διαδώστε:
Όλο και περισσότεροι Ρώσοι Ιερείς “μιλούν” την νοηματική

Ένα πλήρως καταρτισμένο πρόγραμμα εκμάθησης της νοηματικής γλώσσας οργανώνει η Μητρόπολη Χαμπάροφκ, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Το πρόγραμμα αφορά σε Ιερείς και λαϊκούς που έχουν βασικές γνώσεις στη νοηματική γλώσσα και επιθυμούν να εμβαθύνουν στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας.

“Η δεύτερη ενότητα είναι πιο περίπλοκη, είναι αφιερωμένη στην τεχνολογία μετάφρασης και αποτελεί λογική συνέχεια της προηγούμενης. Το πρώτο σεμινάριο έδωσε βασικές γνώσεις και το δεύτερο δίνει μια κατανόηση των βασικών στοιχείων της  μετάφραση”, εξήγησε η Βερόνικα Λεοντίεβα, επικεφαλής του τμήματος για την εργασία με τα άτομα με ειδικές ανάγκες του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας .

Η Ρωσική Εκκλησία πραγματοποιεί  λειτουργίες και ομιλίες στη νοηματική γλώσσα σε 65 ορθόδοξες εκκλησίες και κοινότητες και διοργανώνει μαθήματα κατάρτισης για ιερείς, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές για εργασία με κωφούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων