27/01/2020 27/01/2020 Ο κύριος ναός του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων στη Μόσχα θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2020 Ο ναός της εικόνας της Παναγίας «Σμολένσκαγια» στην περιοχή Φιλί-Νταβίντκοβο της Μόσχας, ο οποίος θα γίνει κύριος για το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020, ανέφεραν στο γραφείο του επόπτη του προγράμματος ανέγερσης των...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 17:09
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 16:21

Ολοκληρώνεται ο Ναός του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται ο Ναός του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων
Ο κύριος ναός του Υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων στη Μόσχα θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο του 2020
Ο ναός της εικόνας της Παναγίας «Σμολένσκαγια» στην περιοχή Φιλί-Νταβίντκοβο της Μόσχας, ο οποίος θα γίνει κύριος για το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας, θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2020, ανέφεραν στο γραφείο του επόπτη του προγράμματος ανέγερσης των ορθόδοξων ναών Βλαντίμιρ Ρέσιν. Η ολοκλήρωση εργασιών και ο αγιασμός του ναού αφιερώνονται στα 30 χρόνια λειτουργίας του Υπουργείου.
Ο ναός έχει παραδοσιακή αρχιτεκτονική της σχολής Βλαντίμιρ, ο κύριος ναός έχει χωρητικότητα για 500 πιστούς, ο κάτω ναός, αφιερωμένος στην εικόνα της Παναγίας «Μπογκολιούμσκαγια» θα χωράει 300 άτομα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων