01/07/2020 01/07/2020 Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο, αφιερωμένο στην νεανική διακονία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Στις 30 Ιουνίου 2020 έγινε η τελετή λήξης του Διεθνούς διαδικτυακού συνεδρίου «Νεανική διακονία της Ρωσικής Ορθόδοξης εκκλησίας: εμπειρίες και προοπτικές», το οποίο έγινε με την ευλογία του προέδρου του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα νεολαίας, Επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ και με τη στήριξη...
01 Ιουλίου, 2020 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2020 - 10:12

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο για τη νεανική διακονία

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο για τη νεανική διακονία

Ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο, αφιερωμένο στην νεανική διακονία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας

Στις 30 Ιουνίου 2020 έγινε η τελετή λήξης του Διεθνούς διαδικτυακού συνεδρίου «Νεανική διακονία της Ρωσικής Ορθόδοξης εκκλησίας: εμπειρίες και προοπτικές», το οποίο έγινε με την ευλογία του προέδρου του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα νεολαίας, Επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ και με τη στήριξη του Ομοσπονδιακού Πρακτορείου σε θέματα νεολαίας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου συζητήθηκαν στρατηγικές προοπτικές και κατευθύνσεις ανάπτυξης, συνεργασία με κρατικά όργανα και επαρχιακά τμήματα νεολαίας, στρατηγική της ανάπτυξης του ορθόδοξου νεανικού κινήματος στο εξωτερικό, νεανική εθελοντική δράση και άλλα. Στις συζητήσεις συμμετείχαν κάθε φορά πάνω από 100 άτομα.

Απόδοση από τα ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων