10/05/2019 10/05/2019 Νέοι από την Αργεντινή επισκέφθηκαν την Ρωσία, όπου είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν ιερά κειμήλια και σεπτά λείψανα αγίων σε ναούς και μοναστήρια. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου της Μόσχας αρμόδιο για θέματα νεολαίας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αργεντινής και Νότιας Αμερικής, κ. Ιγνατίου. Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος...
10 Μαΐου, 2019 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2019 - 12:50

Ομάδα Ορθοδόξων Νέων από την Αργεντινή στη Ρωσία

Διαδώστε:
Ομάδα Ορθοδόξων Νέων από την Αργεντινή στη Ρωσία

Νέοι από την Αργεντινή επισκέφθηκαν την Ρωσία, όπου είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν ιερά κειμήλια και σεπτά λείψανα αγίων σε ναούς και μοναστήρια.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου της Μόσχας αρμόδιο για θέματα νεολαίας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αργεντινής και Νότιας Αμερικής, κ. Ιγνατίου.

Ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα της νεολαίας, πρωθιερέας Κύριλλος Σλαντικόφ, απευθυνόμενος στους νέους Αργεντινούς, τόνισε: “Ενώ βρισκόμαστε σε διάφορα μέρη του κόσμου, είμαστε ενωμένοι στον κόλπο της μητέρας-Εκκλησίας. Πρέπει να εργαζόμαστε και να καταβάλλουμε προσπάθειες για να εδραιώσουμε τις σχέσεις μας. Η επίσκεψη αυτή είναι λαμπρό δείγμα της ανταλλαγής εμπειριών και έναρξης του κοινού έργου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων