04/03/2021 04/03/2021 Μπορεί σε κάποιες περιοχές της Κίνας ο χριστιανισμός να διώκεται, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις στην εφαρμογή των διατάξεων που διέπουν τις θρησκείες. Μία από αυτές είναι και η πρωτοβουλία που έλαβε ο Επίσκοπος Μπλαγοβέσενσκ και Τίνδας του Πατριαρχείου Μόσχας κ.Λουκιανός να προσφέρει στην επαρχία Αμούρ της Κίνας 50 ορθόδοξα βιβλία μεταφρασμένα στην κινεζική...
04 Μαρτίου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 9:46

Ορθόδοξα βιβλία σε κινεζικά πανεπιστήμια

Διαδώστε:
Ορθόδοξα βιβλία σε κινεζικά πανεπιστήμια

Μπορεί σε κάποιες περιοχές της Κίνας ο χριστιανισμός να διώκεται, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις στην εφαρμογή των διατάξεων που διέπουν τις θρησκείες.

Μία από αυτές είναι και η πρωτοβουλία που έλαβε ο Επίσκοπος Μπλαγοβέσενσκ και Τίνδας του Πατριαρχείου Μόσχας κ.Λουκιανός να προσφέρει στην επαρχία Αμούρ της Κίνας 50 ορθόδοξα βιβλία μεταφρασμένα στην κινεζική γλώσσα, για παιδαγωγικά πανεπιστήμια της περιοχής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μπλαγκοβέσενσκ είναι μια πόλη στην νοτιοανατολική Ρωσία που συνορεύει μέσω του ποταμού Αμούρ με την Κίνα και την πόλη Χέιχε.
Μεταξύ των εκδόσεων που εστάλησαν μεταφρασμένες είναι “Το Μυστήριο της Πίστης” του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων