27/09/2019 27/09/2019 Την Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού τίμησαν στον Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Τολιάττι. Των λατρευτικών ακολουθιών της Ιεράς αγρυπνίας που τελέστηκε, προεξήρχε ο Μακαριώατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Απευθυνόμενος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας τόνισε: “Σήμερα τιμούμε τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου...
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 18:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 17:56

“Όσο περισσότεροι ναοί, τόσο λιγότερο κακό στη ζωή μας”

Διαδώστε:
“Όσο περισσότεροι ναοί, τόσο λιγότερο κακό στη ζωή μας”

Την Παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού τίμησαν στον Καθεδρικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Τολιάττι.

Των λατρευτικών ακολουθιών της Ιεράς αγρυπνίας που τελέστηκε, προεξήρχε ο Μακαριώατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Απευθυνόμενος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας τόνισε: “Σήμερα τιμούμε τη μεγάλη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού σε έναν ναό ο οποίο κατασκευάστηκε πρόσφατα. Σας προτρέπω να συνεχίσετε να κατασκευάζετε τους ναούς του Θεού. Η προσφορά όλων μας σε αυτό είναι σημαντική. Όσο περισσότεροι ναοί, τόσο λιγότερο κακό στη ζωή μας. Τόσο λιγότερο έγκλημα και εξαπάτηση. Μέσα στο ναό μπορούν να συνυπάρξουν καθαρότερες ανθρώπινες ψυχές”.

Μετά το πέρας της Ιεράς αγρυπνίας ο Πατριάρχης κ.κ Κύριλλος προσέφερε σε όλους τους πιστούς μια μικρή ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων