28/08/2022 28/08/2022 Ιερά Αγρυπνία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος στις 27 Αυγούστου 2022, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου (με το παλαιό ημερολόγιο). Μάλιστα, στην Αγρυπνία για τα προεόρτια της Κοίμησης (που περιελάμβανε πανηγυρικό εσπερινό, Θεία Λειτουργία, εγκώμια ή αλλιώς τον επιτάφιο της Θεοτόκου) παρέστη...
28 Αυγούστου, 2022 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 12:14

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα

Διαδώστε:
Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα

Ιερά Αγρυπνία στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα τέλεσε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος στις 27 Αυγούστου 2022, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου (με το παλαιό ημερολόγιο).

Μάλιστα, στην Αγρυπνία για τα προεόρτια της Κοίμησης (που περιελάμβανε πανηγυρικό εσπερινό, Θεία Λειτουργία, εγκώμια ή αλλιώς τον επιτάφιο της Θεοτόκου) παρέστη ο Πρόεδρος του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας L.E. Σλούτσκι.

Σήμερα, 28 Αυγούστου, επί τη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ίδιο ναό.

Φωτογραφίες του Πατριαρχείου Μόσχας από την Ιερά Αγρυπνία:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων