01/06/2019 01/06/2019 Στις 26 Μαΐου 2019, εγκαινιάστηκε στην αίθουσα συναθροίσεων του Συμβουλίου Εκδόσεων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας η τέταρτη πανρωσική έκθεση φωτογραφίας “Communion”. Τα κύρια θέματα της έκθεσης, που ενώνουν εξήντα πέντε έργα φωτογράφων από διάφορες πόλεις της Ρωσίας, καθώς και τη Λευκορωσία και την Ολλανδία, ήταν τα μυστήρια του βαφτίσματος και του γάμου. Το έργο προετοιμάστηκε...
01 Ιουνίου, 2019 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2019 - 12:21

Πανρωσική έκθεση φωτογραφίας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Πανρωσική έκθεση φωτογραφίας στη Μόσχα

Στις 26 Μαΐου 2019, εγκαινιάστηκε στην αίθουσα συναθροίσεων του Συμβουλίου Εκδόσεων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας η τέταρτη πανρωσική έκθεση φωτογραφίας “Communion”.

Τα κύρια θέματα της έκθεσης, που ενώνουν εξήντα πέντε έργα φωτογράφων από διάφορες πόλεις της Ρωσίας, καθώς και τη Λευκορωσία και την Ολλανδία, ήταν τα μυστήρια του βαφτίσματος και του γάμου.

Το έργο προετοιμάστηκε από την Ένωση των Εκκλησιαστικών Φωτογράφων με την υποστήριξη του Εκδοτικού Συμβουλίου.

Η κριτική της τέχνης Elizaveta Frolova, η δημοσιογράφος Natalya Moskvitina, η διάσημη καλλιτέχνης φωτογραφίας Έλενα Σουμιλόβα – συνολικά περισσότεροι από 70 άνθρωποι συμμετείχαν στην έναρξη της έκθεσης.

Η έκθεση της φωτογραφικής έκθεσης “Affiliation” θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Η “Ένωση Εκκλησιαστικών Φωτογράφων” δημιουργήθηκε με την ευλογία του επισκόπου Φέρεστα και Πρεσλάσκι. Ο στόχος της κοινότητας είναι να συγκεντρώσει φωτογράφους από όλο τον κόσμο που ειδικεύονται στην κινηματογράφηση στις ορθόδοξες εκκλησίες, καθώς και να εισαγάγουν ορθόδοξο πολιτισμό μέσω καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Προηγουμένως, διοργανώθηκαν εκθέσεις φωτογραφιών στο Volgograd, την Αγία Πετρούπολη και τη Μόσχα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων