20/07/2022 20/07/2022 Με τον Έκτακτο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Aντρέι Iβάνοβιτς Ντενίσοφ συναντήθηκε, χθες, Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος.  Ο Μητροπολίτης Αντώνιος απένειμε -εκ μέρους του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου- στον Ρώσο...
20 Ιουλίου, 2022 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2022 - 11:16

Παράσημο του Πατριαρχείου Μόσχας στον Ρώσο Πρέσβη στην Κίνα

Διαδώστε:
Παράσημο του Πατριαρχείου Μόσχας στον Ρώσο Πρέσβη στην Κίνα

Με τον Έκτακτο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας Aντρέι Iβάνοβιτς Ντενίσοφ συναντήθηκε, χθες, Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος. 

Ο Μητροπολίτης Αντώνιος απένειμε -εκ μέρους του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου- στον Ρώσο διπλωμάτη το παράσημο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, του Αγίου Πρίγκιπα Αλεξάνδρου Νιέφσκι, Β’ βαθμού, ως αναγνώριση της συμβολής του στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας και του κινεζικού κράτους, με αφορμή και τα 70ά γενέθλιά του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, θέματα αλληλεπίδρασης μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των διπλωματικών αποστολών της Ρωσίας στην Κίνα.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων