21/04/2020 21/04/2020 Έως τις 28 Απριλίου παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα για τις εκκλησίες στη Ρωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριαρχείου της Μόσχας. Μέχρι τότε οι Ιερές Ακολουθίες και η Θεία λειτουργία θα τελούνται χωρίς τη συμμετοχή πιστών και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ενώ περί τα τέλη της εβδομάδας θα επανεξεταστεί η κατάσταση Η Ρωσική Ορθόδοξη...
21 Απριλίου, 2020 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 9:16

Παρατείνονται οι απαγορεύσεις στις εκκλησίες

Διαδώστε:
Παρατείνονται οι απαγορεύσεις στις εκκλησίες

Έως τις 28 Απριλίου παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα για τις εκκλησίες στη Ρωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριαρχείου της Μόσχας.
Μέχρι τότε οι Ιερές Ακολουθίες και η Θεία λειτουργία θα τελούνται χωρίς τη συμμετοχή πιστών και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, ενώ περί τα τέλη της εβδομάδας θα επανεξεταστεί η κατάσταση
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία διευκρινίζει ότι στις 20 Απριλίου έλαβε εντολή από τια αρμόδιες υγειονομικές αρχές για την παράταση του καθεστώτος περιορισμών στις εκκλησίες, που είχε αποφασιστεί στις 11 Απριλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων