31/08/2020 31/08/2020 Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε ο πρώτο παιδικός ξενώνας στην Μόσχα για παιδιά με σοβαρές παθήσεις, που φτιάχθηκε με τη συνεργασία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Πρόκειται όχι απλώς για ένα ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης, αλλά για ένα ισχυρό κέντρο συντονισμού για την παρηγορητική φροντίδα, το οποίο υποστηρίζει περισσότερα από 370 παιδιά με σοβαρές ανίατες ασθένειες από όλη την περιοχή...
31 Αυγούστου, 2020 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2020 - 10:03

Παρηγορητική φροντίδα για παιδιά στη Μόσχα

Διαδώστε:
Παρηγορητική φροντίδα για παιδιά στη Μόσχα

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε ο πρώτο παιδικός ξενώνας στην Μόσχα για παιδιά με σοβαρές παθήσεις, που φτιάχθηκε με τη συνεργασία της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Πρόκειται όχι απλώς για ένα ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης, αλλά για ένα ισχυρό κέντρο συντονισμού για την παρηγορητική φροντίδα, το οποίο υποστηρίζει περισσότερα από 370 παιδιά με σοβαρές ανίατες ασθένειες από όλη την περιοχή της Μόσχας.

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας σύμφωνα με το παράδειγμα και την εμπειρία του παιδικού ξενώνα που ήδη λειτουργεί στην Αγία Πετρούπολη.

Επόμενος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ενώσει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επαγγελματίες υγείας, ειδικούς κοινωνικής προστασίας και να βοηθήσει στη δημιουργία ενός συστήματος υποστήριξης για οικογένειες στην περιοχή της Μόσχας, που χρειάζονται παρηγορητική φροντίδα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων