17/10/2019 17/10/2019 Η παρουσίαση μιας νέας ειδικής έκδοσης της Καινής Διαθήκης για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Λετονίας διεξήχθη σε σχετική εκδήλωση στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας χθες Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019. Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων, ο Υπουργός Άμυνας της Λετονίας Άρτις Πάμπρικς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρίγας και πάσης Λετονίας κ. Αλέξανδρος. Αξιοσημείωτο είναι ότι...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 15:52

Ειδική έκδοση της Κ. Διαθήκης για τις Ένοπ. Δυνάμεις της Λετονίας

Διαδώστε:
Ειδική έκδοση της Κ. Διαθήκης για τις Ένοπ. Δυνάμεις της Λετονίας

Η παρουσίαση μιας νέας ειδικής έκδοσης της Καινής Διαθήκης για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Λετονίας διεξήχθη σε σχετική εκδήλωση στο Υπουργείο Άμυνας της χώρας χθες Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων, ο Υπουργός Άμυνας της Λετονίας Άρτις Πάμπρικς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρίγας και πάσης Λετονίας κ. Αλέξανδρος.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση της Καινής Διαθήκης αποτελείται από χαρτί ανθεκτικό στην υγρασία, η οποία την καθιστά πιο βολική και πρακτική για χρήση από στρατιωτικό προσωπικό.

Την έκδοση της νέας ειδικής Καινής Διαθήκης για τις ανάγκες των στρατιωτικών ανέλαβε o Λετονικός Σύλλογος Βίβλου κατόπιν σχετικού αιτήματος από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων