19/06/2020 19/06/2020 Περίπου 2 χιλιάδες άνθρωποι έχουν δεχθεί βοήθεια από Ιερείς της ευρύτερης περιφέρειες της Μόσχας, στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά στην λειτουργία 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής στήριξης. Όπως ανακοινώθηκε από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας μέσα σε δύο μήνες, οι 32 Ιερείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απάντησαν σε περισσότερες από 1900 τηλεφωνικές κλήσεις ανθρώπων...
19 Ιουνίου, 2020 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2020 - 8:48

Πατρ. Μόσχας: 24ωρη τηλεφωνική στήριξη εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: 24ωρη τηλεφωνική στήριξη εν μέσω πανδημίας

Περίπου 2 χιλιάδες άνθρωποι έχουν δεχθεί βοήθεια από Ιερείς της ευρύτερης περιφέρειες της Μόσχας, στο πλαίσιο του προγράμματος που αφορά στην λειτουργία 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής στήριξης.
Όπως ανακοινώθηκε από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας μέσα σε δύο μήνες, οι 32 Ιερείς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα απάντησαν σε περισσότερες από 1900 τηλεφωνικές κλήσεις ανθρώπων που ζητούσαν πνευματική βοήθεια και στήριξη τον καιρό της πανδημίας.

Παρά τη χαλάρωση των μέτρων καραντίνας, πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να καλούν και να υποβάλλουν ερωτήσεις, ενώ μοιράζονται πνευματικές ανησυχίες αλλά και τα προσωπικά τους προβλήματα.

Σε όλη τη χώρα η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία λειτουργεί 96 24ωρες τηλεφωνικές γραμμές, στις οποίες συμμετέχουν 7 χιλιάδες εθελοντές παρέχοντας βοήθεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων