25/11/2019 25/11/2019 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος αποφάσισε την αναστολή της δραστηριότητας της ρωσικής αποστολής στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής. “Η δραστηριότητα της αποστολής της Μόσχας στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή”, δήλωσε στη Δευτέρα στο πρακτορείο Interfax ο γραμματέας επί Διορθοδόξων Υποθέσεων του Τμήματος Εξωτερικών  Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Πρωθιερέας...
25 Νοεμβρίου, 2019 - 12:28

Πατρ. Μόσχας: Αναστέλλει τις δραστηριότητες στην Αφρική

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Αναστέλλει τις δραστηριότητες στην Αφρική

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ Κύριλλος αποφάσισε την αναστολή της δραστηριότητας της ρωσικής αποστολής στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής.

“Η δραστηριότητα της αποστολής της Μόσχας στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας έχει τεθεί προσωρινά σε αναστολή”, δήλωσε στη Δευτέρα στο πρακτορείο Interfax ο γραμματέας επί Διορθοδόξων Υποθέσεων του Τμήματος Εξωτερικών  Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Πρωθιερέας Ίγκορ Γιακιμτσούκ.

Τόνισε επίσης ότι η τελική απόφαση για τη δραστηριότητα της αποστολής θα ληφθεί από την Ιερά Σύνοδο τον επόμενο μήνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων