05/11/2019 05/11/2019 Κοινή συμμετοχή στους εορτασμούς της Ημέρας Εθνικής Ενότητας πραγματοποίησαν ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Αμφότεροι  επισκέφθηκαν την Κόκκινη Πλατεία και κατέθεσαν ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα στο Μνημείο των Κουζμά Μίνιν και Ντμίτρι Ποζάρσκι. Εν συνεχεία ο Ρώσος Πρόεδρος και ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 7:50

Πατρ. Μόσχας και Πούτιν στην Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας και Πούτιν στην Ημέρα Εθνικής Ενότητας

Κοινή συμμετοχή στους εορτασμούς της Ημέρας Εθνικής Ενότητας πραγματοποίησαν ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αμφότεροι  επισκέφθηκαν την Κόκκινη Πλατεία και κατέθεσαν ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα στο Μνημείο των Κουζμά Μίνιν και Ντμίτρι Ποζάρσκι.

Εν συνεχεία ο Ρώσος Πρόεδρος και ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας επισκέφθηκαν την έκθεση «Μνήμη Γενεών: Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος στις Καλές Τέχνες» στο Κεντρικό Εκθεσιακό Μέγαρο της πόλης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων