10/12/2020 10/12/2020 Ένα βιβλίο για την απεξάρτηση από την τοξικομανία, κυκλοφόρησε από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, το οποίο απευθύνεται στους επικεφαλής και το προσωπικό των Ορθόδοξων κέντρων αποκατάστασης: ιερείς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και εθελοντές.  Τίτλος του βιβλίου είναι “Ξεπερνώντας το Πάθος της Τοξικομανίας: Μια Μεθοδολογία για τη Διαδικασία Αποκατάστασης Βασισμένη στην Πατερική Εμπειρία Καταπολέμησης...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 12:49

Πατρ. Μόσχας: “Ξεπερνώντας το Πάθος της Τοξικομανίας”

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: “Ξεπερνώντας το Πάθος της Τοξικομανίας”

Ένα βιβλίο για την απεξάρτηση από την τοξικομανία, κυκλοφόρησε από το Συνοδικό Τμήμα Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας, το οποίο απευθύνεται στους επικεφαλής και το προσωπικό των Ορθόδοξων κέντρων αποκατάστασης: ιερείς, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς και εθελοντές. 

Τίτλος του βιβλίου είναι “Ξεπερνώντας το Πάθος της Τοξικομανίας: Μια Μεθοδολογία για τη Διαδικασία Αποκατάστασης Βασισμένη στην Πατερική Εμπειρία Καταπολέμησης των Παθών”.

«Το βιβλίο είναι μια απάντηση σε πολλές ερωτήσεις εκείνων των ανθρώπων  εντός της εκκλησίας που βοηθούν να ξεπεραστεί η τοξικομανία. Το βιβλίο αναφέρεται σε αρχές που βοηθούν στην καταπολέμηση του εθισμού, βασισμένες στον λόγο των Αγίων Πατέρων, αλλά και τη σύγχρονη εμπειρία της εκκλησιαστικής βοήθειας στους τοξικομανείς. Αυτές οι απαντήσεις θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας της βοήθειας προς τους τοξικομανείς, καθιστώντας την πιο αποτελεσματική », λέει ο συγγραφέας του βιβλίου, ειδικός του Συνοδικού Φιλανθρωπικού Τμήματος Ρομάν Πρισένκο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων