13/04/2020 13/04/2020 Η περίοδος της αυτοαπομόνωσης λόγω της πανδημίας, είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τις πνευματικές αξίες της ζωής, αφού μόνον ο Θεός μπορείς να σταματήσει την εξάπλωση του COVID-19, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος: “Βιώνουμε μια παγκόσμια τραγωδία. Σήμερα είναι μεγαλύτερη η επιθυμία μας να πλησιάσουμε τον Κύριο και Σωτήρα μας,...
13 Απριλίου, 2020 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2020 - 8:55

Πατρ. Μόσχας: “Μόνον ο Θεός μπορεί να σταματήσει την πανδημία

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: “Μόνον ο Θεός μπορεί να σταματήσει την πανδημία

Η περίοδος της αυτοαπομόνωσης λόγω της πανδημίας, είναι μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τις πνευματικές αξίες της ζωής, αφού μόνον ο Θεός μπορείς να σταματήσει την εξάπλωση του COVID-19, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος:
“Βιώνουμε μια παγκόσμια τραγωδία. Σήμερα είναι μεγαλύτερη η επιθυμία μας να πλησιάσουμε τον Κύριο και Σωτήρα μας, ο οποίος έχει δύναμη να σταματήσει αυτή την καθολική καταστροφή”, υπογράμμισε, θυμίζοντας ότι όλες οι δοκιμασίες που περνά η ανθρωπότητα έχουν κάποιον λόγο ώστε να πλησιάσουμε και πάλι τον Θεό και να αναλογιστούμε ποιες αξίες έχουν πραγματική ουσία στην ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων