03/04/2020 04/04/2020 Να εντείνουν τις προσευχές τους στον Κύριο ώστε να προφυλάσσει τους ανθρώπους από την βλαβερή αυτή επιδημία κάλεσε τους κληρικούς και πιστούς ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Μακαριώτατος, κάλεσε τον ιερό κλήρο να συνεχίσει να τελεί τις Ιερές Ακολουθίες και το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, έστω και αν δεν παρίσταται...
03 Απριλίου, 2020 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 1:11

Πατρ. Μόσχας: “Να εντείνουμε τις προσευχές μας στον Κύριο”

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: “Να εντείνουμε τις προσευχές μας στον Κύριο”

Να εντείνουν τις προσευχές τους στον Κύριο ώστε να προφυλάσσει τους ανθρώπους από την βλαβερή αυτή επιδημία κάλεσε τους κληρικούς και πιστούς ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Ο Μακαριώτατος, κάλεσε τον ιερό κλήρο να συνεχίσει να τελεί τις Ιερές Ακολουθίες και το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, έστω και αν δεν παρίσταται στους ναούς το ποίμνιο λόγω τον οδηγιών που έχουν δώσει οι αρχές σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού.

Τέλος, επισημαίνει ότι οι προσωρινές στερήσεις που θα υποστεί το ποίμνιο και ο κλήρος είναι αναγκαίες για να διατηρηθούν η ζωή και η υγεία των συνανθρώπων μας.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε Ιερά λιτανεία της εικόνος της Παναγίας, ενώπιον της οποίας προσευχόταν ο όσιος Σεραφείμ του Σάρωφ, για την κατάπαυση της πανδημίας του κορωνοϊού. Της λιτανευτικής πομπής προεξήρχε ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων