22/08/2019 22/08/2019 “Πρέπει να παραμείνουμε μαθητές του Ιησού. Μέσα σε όλες τις ανησυχίες πρέπει να θυμόμαστε ότι το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε, δηλαδή το πιο σημαντικό, το ύψιστο, είναι να είμαστε Χριστιανοί και μέλη της Εκκλησίας. Αυτά δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό σε καταστάσεις συγκρούσεων, μέσα...
22 Αυγούστου, 2019 - 9:12

Πατρ. Μόσχας: “Να παραμείνουμε μαθητές του Ιησού”

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: “Να παραμείνουμε μαθητές του Ιησού”

“Πρέπει να παραμείνουμε μαθητές του Ιησού. Μέσα σε όλες τις ανησυχίες πρέπει να θυμόμαστε ότι το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε, δηλαδή το πιο σημαντικό, το ύψιστο, είναι να είμαστε Χριστιανοί και μέλη της Εκκλησίας.
Αυτά δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος και πρόσθεσε ότι είναι πολύ σημαντικό σε καταστάσεις συγκρούσεων, μέσα στα προβλήματα και τις δύσκολες συγκυρίες και δοκιμασίες στην οικογένεια και αλλού να μην ξεχνούμε να λειτουργούμε ως Χριστιανοί: “Τότε πρέπει να θυμόμαστε ποιοι είμαστε, ποιο είναι το κάλεσμα μας, ποιες είναι οι προτεραιότητες της ζωής μας, τι θέση έχει ο Κύριος στη ζωή μας. Και αυτό είναι εφικτό μόνο αν ζούμε μια πραγματική θρησκευτική ζωή” υπογράμμισε.
Τόνισε δε ότι είναι σημαντικό να επιλύουμε τα προβλήματά μας με βάση το χριστιανικό μας κάλεσμα, βασιζόμενοι στην πίστη μας”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων